onsdag den 16. april 2014

Inspektørens Fødselsdags gave

Så blev det dagen hvor Inspektøren skulle have indfriet sin fødselsdagsgave hos Bikefitting.dk.
Smeden havde booket tid og datoen var dobbelt tjekket (Har lidt bøvl med datoer vil nogen mene)
Den eneste lille skønheds fejl var at han havde sagt Jan til en time for tidligt. Nå men nu var vi kommet af sted og cyklerne var i bilen så det gik mod Silkeborg i astadigt tempo med inspektøren bag rattet.
Kaffe og kage

Der var lækker musik på radioen. Dire Straits - Sultans of Swing og der blev skrålet med på teksten. Fantastiske stemmer. Vi nåede Silkeborg i god tid og smuttede ind i Føtex sammen med 90% af Silkeborgs pensionister der havde fået samme idé om kaffe og kage. Et lækket stykke æble tærte og et par kopper kaffe gled ned og så var det tid til at finde Bikefit.dk.

Dagens svære valg

I opgangen på adressen blev vi lidt i tvivl om vi skulle udskifte dagens besøg hos Bikefit og smutte en etage længer op til anden slags "konsultation" (se billede). Valget var svært men efter moden overvejelse vandt Bikefit.

Allerede da vi kom ind kunne vi hører at der var gang i "rulleren". Vi blev modtaget af Ane og fik serveret en kop kaffe. Så blev det vores tur. Inspektøren først i cykel tøjet og cyklen monteret i rulleren. Startede ud med en grundig gennemgang af kroppen for skader, lige lange lemmer og bøjelighed. En stor omgang :). Herefter blev cyklen målt op og inspektøren kom på cyklen og blev filmet til senere brug for sammenligning med de nye indstillinger på cyklen.

Ane måler cyklen op

Det var imponerende hvor stor forskel selv små ændringer kunne ses på kroppen når man fulgte Anes undersøgelser. 3 mm forkert saddelhøjde giver meget bevægelse i hoften.

Inspektøren blev rettet ind og fik flyttet på saddel position, højde og rettet skoene til med kiler under sålerne. Bliver spændende at se om det giver en forskel.

Smeden blev tjekket og justeret på samme måde med flere små justeringer.

Inspektøren testes
Efter 4 timer hos Ane var det slut og nu gik turen ned til en af de mange søer i Silkeborg hvor de medbragte sandwichs blev nydt tilsat en hjemmebrygget øl og flot udsigt. Vi havde fået cykel blod på tanden og lagde vejen forbi Børkop Cykler på vejen hjem hvor der blev sparket dæk til lækre cykler, og tjekket grej.

Middelfart nærmede sig og den obligatoriske ristede hotdog blev spist med stor velbehag i skoven. Til sidst nød vi en kold Leffe med udsigt til de to broer fra Café Razz. Dagen var ved at være slut. Super oplevelse i hyggelig selskab.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar