torsdag den 5. december 2013

2. afdeling af VinterCup - et resultat der blæser frem og tilbage - men nu er det endlige resultat kommet.

Så blev det tiden for 2. afdeling af Vinter Cuppen - denne gang skulle vi til Munkebo og køre.

Der er lidt blæst den dag - så en del fra Bogense MTB når ikke frem gennem medvinden...... Bianchi må tage en solotur da Extreme ikke er klar, Smeden har "børnefødselsedag" og så ser vi ikke noget til P29, Cube har forlagt residensen til varmere himmelstrøg så Specialized må også på en solotur. Vores halve team skulle være fuldtalligt idet Inspektøren forventer Jens møder op.

Ankommer til Munkebo Idrætscenter og der er godt nok sus på lidt fra nordvest - men heldigvis ingen regn og termometeret siger 9 grader og dermed er det jo til knickers.

Får cyklen gjort klar og triller op til startområdet - ingen fra Bogense MTB at se men hygger med nogle fra Morud.

Men så kommer de - Bianchi og Inspektøren - højt humør hos alle og vi skal alle lige besøge det lille hus inden afgang...... første på potten er Inspektøren og så fandt vi ud af holdets hemmelige våben - de køre på kål og atter kål. Både Bianchi og Specialized satte rekord i at holde vejret - mindst 5 minutter :-)

Inspektøren virker underlig nervøs og forsvinder ud til cyklen - selvom han skal starte 1 minut efter mig.... Vi kommer også ud og jeg hopper på cyklen og triller hen til startområdet - her står Inspektøren og spejder efter Jens - der er over 5 minutter til de skal starte.


Inspektøren er ved at gå i panik - skal jeg ud på en solotur i denne vind - men så kommer Jens endelig listende og Inspektørens puls når under 200 igen.

Jeg er første mand der skal afsted - et minutter efter starter de 2 gamle - og Bianchi skal vente 30 minutter igen.

Så er jeg klar og får udleveret mit kort - har bestemt at jeg vil prøve at få modvind ud.... men kan se det ikke kan lade sige gøre da mange poster ligger øst for Munkebo og over på den anden side af Kertinge Nor..... øv øv øv øv

Første post (4) ligger i byen og den findes nemt, videre til næste post (9) som er en henvisningspost. Her går det lidt opad og mærker vinden lige ind forfra.... den henviser til en post som ligger modsat mit retning og så ligger den oppe på toppen af Munkebo Bakke - så den dropper jeg.

Videre til post 3 som også ligger i udkanten af byen mod værftet... der klippes og så er det afsted mod post 5.... der er langt, modvind og markvej - så sveden kommer frem da jeg når frem til den.

Så er der endelig medvind da kursen sættes mod sydøst - der kommer fart på cyklen, Her møder jeg et par hvor blæsten tager hans kort - det forsvandt med lynets hast ud over marken, så det var heldigt han ikke var på en solotur.

Medvind mod næste post 6 og så videre mod post 2 som er en dobbelt post - her overhales jeg af et par i blå trøjer - kommer frem til posten og klipper hurtigt og er afsted inden de 2 blå har styr på ruten.....

De "Blå mænd" overhaler mig dig igen.... kan ikke nå at fange deres baghjul.... men så fortsætter de lige ud og jeg smutter til venstre og under mig over deres valg.... der er langt til næste post og jeg skal til at holde øje med tiden.

Hvor mange kan jeg nå, kan jeg nå ud til dobbeltposten (1) - og har en henvisnings post (11) hjemad.

Kommer ud til vandet ved Kølstrup og der var bare vind.... kan kigge over vandet til Munkebo og der er langt og jeg kan regne ud det bliver i modvind - så jeg skal påregne langt tid hjemad....

Her kommer "De gamle" lige op og siger hej inden de smutter en anden vej - og jeg tænker lige på at vi skal være hjemme på samme tid....

Napper en post mere (7) - udlader dobbeltposten 1 og post 8 - så har nu kun henvisningsposten tilbage...

Nu går turen mod Munkebo og det er modvind og hvad står der på skiltet"Munkebo 6 kilometer" - så blev jeg træt..... nu kommer de "Blå mænd" udenom igen og tager en vejr til venstre..... jeg forstår det ikke og 50 meter ude stopper de op og kigger på kortet..... de vender om og får lov til at overhale mig igen..... læreren er at få styr på retningen imens du cykler :-)

Er lig bag dem ved henvisningsposten (11) og den viser til en post på vej hjemad - jubiii..... når den før de "Blå mænd" og så er det hjemad.... heldigvis kan vi skyde genvej gennem en skov :-)

Nu er det strid modvind og de "Blå mænd" kommer udenom igen - og jeg prøver at hænge på.... kan nu se det er den sidste kilometer så der gives gas - overhaler lige Jan fra Korup som trækker sin cykel op ad den sidste bakker, han er nok punkteret eller bare flad på lungerne.

Kommer i mål 20 sekunder før de 90 minutter er gået - så det er super planlægning ;-) og er kun 50 meter efter de "Blå mænd" som har kørt stærkt men ikke haft styr på ruten.

Beslutter af vendte på de 2 gamle som jo skal komme indenfor 1 minut for at overholde tidsfristen.

Nu kommer Jan i mål


og han er ikke punkteret - nææææææææææ han står her med pedal og kranken i hånden da den knækkede..... og så er det ikke engang en Cube han køre på :-)

Men nu er det da mange minutter siden de 2 gamle skulle have været inde.... uha det giver jo strafpoint - og 10 minutter for sent kommer de endelig i mål = 10 strafpoint.

Så er det jo kun at vente på resultaterne og de blæser lidt frem og tilbage.

Jeg har nået 9 poster og svaret rigtig på 5 spørgsmål = 45 point og en 6. plads.. kanon... men så står der pludselig 39 point - nu 8 poster og 4 rigtige svar = 19. plads.... men nu er det så en 12. plads med 42 point - 9 poster og 4 rigtige svar..... gad vide hvad det ender med :-) Så kom det endelige resultat - 45 point og en 8. plads.

Bianchi havde en hård tur - 7 poster og 3 rigtige svar..... men har fået nogle strafpoint pga. en post som Bianchi klagede over uden medhold..... så det ender lige nu med en 34. plads.

De 2 gamle opnår 38 point efter tidsstraffen og det giver en flot 6. plads i deres gruppe - 8 poster og ikke mindre end 6 rigtige svar.... flot flot... Endeligt resultat - 41 point og en 5. plads.

Men der er stadig tvivl om det endelig resultat - se her

Det tager længere tid med beregningen end jeg havde håbetOprettet den 02 Dec 2013 af Finn

Det tager længere tid end jeg troede.

Lige nu er vi færdige med klip, manglende post 10 og manglende spørgsmål ved post 3 (der var noget om en ged, der havde spist det).

Så jeg mangler kun at kigge på spørgsmål 5 og 12.

Spørgsmål 5 er tricky. For både Bohr og Einstein har fået opkaldt et grundstof efter sig.
Bohrium, grundstof nr. 107
Einstenium, grundstof nr. 99 (som er et såkaldt kunstigt grundstof, der er fremkommet ved bombardering, og ikke findes i virkeligheden.)

Spørgsmål 12 er måske mere simpelt. Ifølge http://www.oiv.int/oiv/cms/index
var Frankrig størst i 2011, men Estimate for 2012 viser Italien og tilsvarende Forecast 2013 viser Italien.

Det ender med at alle har svaret rigtig på spørgsmål 5 - da alle 3 har fået opkaldt et grundstop efter sig..... og spørgsmål 12 er både Frankrig og Italien rigtigt..... uha det er skidt med sådanne fejl.

Jeg skal lige have snakket med de andre i udvalget hvad vi gør, så jeg kan rette pointene til.

Finnr

Her kan du se min tur Link til min tur 

Her er et link til mit kort med poster Link til bane 3

Så nu er vi klar til næste oplevelse i Bogense MTB og Event - nemlig julefrokost på lørdag hos Bianchierne......

Ingen kommentarer:

Send en kommentar