tirsdag den 10. april 2012

Vandcyklen måtte frem


Vejret var ikke det bedste på denne blæsende og overskyede tirsdag, men jeg håbede på at det ville holde tørvejr bare i 2 timer. Der var kun to andre der havde haft samme tanke som mig nemlig Ømosemanden og Kaj A der stor klar ved klubhuset kl. 18.

Alle andre havde nok set vejrudsigten og var blevet hjemme. Vi blev enige om en lille tur til Otterup over Nr. Nærå og så over Uggerslev hjem.

Det dryppede lidt og da vi nåede Vesterby var vejene tørre. Det gik fint med vinden i ryggen og tempoet lå et pænt stykke over 30. Da vi nåede Norup havde vi fået vinden ind forfra og regnen silede nu ned.

Kaj A holdt sig pænt bagved da vi ikke var helt sikker på om der kom noget op af halsen på ham som på søndagens tur.

Jeg havde glemt vand dunken hjemme, men det var ikke noget problem. Den rette afstand til ham der lå forrest og så ellers bare åbne munden og drikke det friske regnvand der blev sprøjtet op af baghjulet.

Efter en halvtimes tid i regnen begyndte det at blive koldt men vi var heldigvis snart hjemme. Ind ad Gyldenstensvej med hænderne nede i hornene og fuld gas i modvinden. Vi ville bare hjem i det varme bad.

Vi nåede 45 km med 30,3 km/t i snit og det varme bad blev byttet ud med en kold afvaskning da vores pillefyr havde besluttet sig for at strejke. :(

Ingen kommentarer:

Send en kommentar