søndag den 4. december 2011

Generalforsamling 2011

Årets generalforsamling blev afholdt i tirsdags den 29. november og der var mødt 27 medlemmer op.
1. punkt: Smeden blev enstemmigt valgt til dirigent, og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indkaldt.
2. punkt: Formanden Cervelo fortalte om året i BCK - et år meget god aktivitet på cyklerne og mange indlæg på bloggen. I starten var det MTB cyklerne der blev luftet, herunder at vi har hold med i Vinter Cuppen og et hold havde vundet en af afdelingerne. Så havde vi fælles opstart for racercyklerne med efterfølgende suppe. Så årets første klubbetalte løb - Stjernetramp. Så afholdte vi med Extrem i spidsen vores eget løb "Nordfyn Rundt" - det var i år et løb som alle i BCK skulle hjælpe til med at få til at løbe smertefrit, og ros til alle for et perfekt arrangement. Vi havde deltager rekord med 304 - perfekt vejr - og masser af gode tilbagemeldinger - og et overskud på 30.957 kroner :-) Nu var det vores traditionelle fællestur ned til Å Strand - kæmpe tilslutning. Næste klubbetalte løb var Helnæs rundt - igen godt med BCK på vejene. Så tog vi til Harzen sammen med 7 fra andre klubber - en perfekt tur i bus til vores stamhotel i Bad Grund hvor vi havde 35 grader i skyggen hver dag - dermed super cykelture rundt i Harzen og perfekt afterparty på hotellet med vores biervært "Rystende hånd". Så var det sommerferie og vi sluttede med grillpølser omme i Rævens baghave. I juli månede kunne vi på bloggen se hvordan BCK kørte rundt overalt i Europa - La Mamott, Mt. Ventoux, Sydfrankrig, Spanien og en tur til Paris ad omveje....... Så var ferien slut og der blev arrangeret en tur med Castor til Juelsminde - og så cykle hjem derfra. Næste klubbetalte løb var "Tour de Kerteminde" men ikke mange deltog - og så var sæsonen ved at være slut og det sidste klubbetalte løb fandt sted - Alpetramp.
Der har været andre aktiviteter i løbet af året - Paintball og havkajak.
Der er forsøgt indkøb af tøj til dem som mangler - desværre ikke nok tilslutning.
Bestyrelsen havde fået lavet et regelsæt - som ligger på bloggen.
Vi afholdte afslutningsfesten ude på Dampskibshuset - igen en bragende succes......
Tak til alle for et godt år....
Formandens beretning blev godkendt.
Punkt 3: Cube fremlagde regnskabet som udviste et overskud på 14.989 kroner - og vi har nu en formue på 61.722 kroner.
Regnskabet blev godkendt.
Punkt 4: Der var kun kommet det forslag om vedtægsændringer som bestyrelse havde stillet. Formanden redegjorde for ændringerne - og de blev vedtaget. Du kan se forslaget i et tidligere indlæg her på bloggen.
Punkt 5: Bestyrelsen indstillede, at kontingentet skulle stige fra 200 kroner til 300 kroner. Dette skyldes stigende aktiviteter - om 2 år skal der købes tøj igen - samt vi ikke kan være sikker på vores løb giver det store overskud (f.eks. vist vi får dårligt vejr). Der var en debat omkring stigningen - at det evt. kunne betyde nogle af de "passive" medlemmer vil melde sig ud. Bestyrelsen havde haft det med i tankerne, men mener vi skal tage udgangspunkt i de aktive melemmer og deres aktiveteter. Inspektøren forslog en stigning til 400 kroner. Der blev afholdt afstemning - og resultatet blev, at kontingentet stiger til 300 kroner i 2012.
Punkt 6: Efter vedtægtsændringe var der 2 på valg, det var Cervelo som ikke ønskede genvalg og Extrem som gerne tog en tørn mere. Bestyrelsen indstillede Bianchi til valg - Jette meldte sig også, og dermed var der kampvalg. Extrem og Jette blev valgt til bestyrelsen.
Punkt 7: Som supplanter valgtes.....
Punkt 8: Lis modtog genvalgt som revisor og Pedalatleten som supplant.
Punkt 9: Her var der en snak om hvor vi skal tage hen i 2012 - ønske om hvilke løb der kunne komme på gratislisten i 2012 - KajA spurgte om der var nogle som havde "vintertøj" liggende som de ikke brugte og eventuelt ville sælge, Smeden ville lave et indlæg på bloggen.
Så var der et punkt tilbage - Cube overrakte Cervolo vin som tak for indsatsen som formand i BCK.
Så var generalforsamlingen slut - og der kom spændende juleøl på bordet......
Efterfølgende har bestyrelsen konstitueret sig som følger: Formand er Specialized, Kassere er Cube.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar