søndag den 19. december 2010

Vigtigt nyt fra bestyrelsen

Inden længe skriver vi 2011, og dermed starter et nyt cykelår i BCK - og vi har derfor 2 vigtige arrangermenter som allerede nu er datolagt.

Det første er vore traditionsrige cykelløb "Nordfyn Rundt" som jo havde rekorddeltagelse i 2010 - og det skyldtes det flotte stykke arbejde som blev udført i "Løbsudvalget".
I 2011 finder løbet sted lørdag den 30. april - og alle i BCK bedes sætte kryds i kalenderen den dag. Med så mange deltagere i 2010 og forhåbentlig flere i 2011 - så kræver det en stor indsats af os alle i klubben for at få dette arrangement til at blive endnu en succes.
Et af formålene med løbet er selvfølgelig, at vise vores "cykelkollegaer" hvor dejligt et sted Nordfyn er - selvom det jo er lidt fladt.......

Et andet formål er jo, at det giver gode penge til klubkassen, og dermed en af grundene til at vi kan få betalte løb, spise pølser hos Ræven, afslutningfest, julehygge og ikke mindst at vi kan tage en tur til Harzen.


Vi arbejder nemlig efter, at vi også i 2011 skal på tur til Harzen og få nogle fede oplevelser sammen.
Det bliver igen i Kr. Flyvefart ferien - fra den 2. til den 5. juni - at vi sætter kursen mod Bad Grund.
Vi vil prøve at få samme hotel som i år, for eller kan vores gode ven i læderhosen jo ikke holde årets omsætning......
Vi kan jo også håbe på, at vejret er mere med os denne gang - det kan jo heller ikke blive dårligere.....
Klubben vil som i 2010 betale transporten derned - men denne gang bliver det i bus vi tager afsted. Således egenbetalingen bliver hotelopholdet - og vi håber vi kan holde samme pris som i 2010 på omkring 1.000 kroner.
Vi vil komme med et færdig oplæg i midten af januar - men hvis du ved, at du ikke vil gå glip af denne tur under alle omstændigheder - så giv endelig en melding her på bloggen.

Vi holder det næste bestyrelsesmøde den 11. januar - så hvis du har noget på hjertet så giv endelig lyd fra dig :-)


2 kommentarer:

 1. Fantastisk, jeg kunne ikke være med 2010, så jeg glæder mig helt vanvittigt. Kan det lade sig gøre med bus vil det kun være endnu mere attraktivt.
  Jeg har sat "x" i kalenderen.

  God jul og godt nytår til jer alle.

  Per (Gråskæg)

  SvarSlet
 2. Er også klar til en konkret opgave omkring "Nordfyn rundt", blot kan jeg ikke disponere over bil.

  Per

  SvarSlet