tirsdag den 15. september 2009

Træning i super godt vejr

Skyfrit dejligt vejr. Der var da en bette vind men hva gør det når man kan ligge på hjul. :-)

Der mønstrede 9 mand stærk: Gråskæg, Inspektøren, Leif sprinter, Mr. Pinarello, Don Cube, Debutanten, Torben, Lene og Tonseren. Med klart overtal af gruppe 1 folk var der lagt op til en god hård tur.

Inspektøren mener godt at han kan finde Otterup idag så vi prøver lykken og følger ham mod øst. Starter stille og roligt da vi har modvind, men vi kommer da fremad. Da vi nærmer os Otterupskiltet øges tempoet gradvist. Tonseren kører frem i god tid og sætter tempoet til et halvt hundred stykker mens de fleste hænger i. Så kører Mr. Pinarello frem i spurt og mener vist selv at han er ved at tage sejren, men han må vist hellere pudse brillerne så han kan spotte det rigtige skilt istedet. Regningen kom hurtigt da der stadig var 300 meter igen og Debutanten kommer så frem med Tonseren og Don Cube på slæb, men til sidst starter turboen på Don Cube og vi andre må give fortabt. Don Cube vinder med tre meter. Udemærket.

Videre igennem Otterup og så til Allesø hvor der undervejs bliver kørt interval og spurt hele tiden. Alle hænger i og pruster men vi kommer da nogenlunde samlet til Næsbyhoved Broby og fortsætter lige over rundkørslen mod Langesø. Tempoet stadig højt og vi drejer fra og kører igennem Rue og napper lige en bakkespurt mere.
Igennem Vigerslev, Kosterslev Så bliver der sat lidt tempo på til Særslev. Nu er vinden igen imod os så der skal trædes til for at hænge i.

Videre til Maderup hvor Mr. Pinarello takker af og kører hjem. Vi kører igennem Moderup til Landevejen og så mod Bogense.
Det sidste stykke øges tempoet hårdt af Debutanten og Tonseren. Til sidst kommer SprinterLeif og trækker fra skarpt forfulgt af Inspektøren og Don Cube. Men men men Leif er igen for tidlig på den og må overlade sejren til Don Cube der kom nede fra gemmerne stærkt forfulgt af Tonseren som havde udsolgt. :-)

Alt i alt en kanon sjov tur på 68 km med 33,3 km/t i snit. Godt kørt af alle.

Mvh Tonseren.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar