mandag den 27. juli 2015

Debut og vi vil have mere

I torsdags var vi en tur i Langesø - her skulle Pedullen og Pedellen have deres debut.

De er blevet grebet så meget af beretningerne om turene til Langesø, at de køber årslicensen med det samme - så de bliver her monteret af handyman Pedel.


Så ankommer Extreme, samt Fru Bianchi som vil have sin 2. tur.

Vi har besluttet det er Sydsporet der skal ligge underlag til debuten - men sporet viser sig frem på bedste vis med tørt underlag og solskin.

Først leger vi lige lidt på øve banen - og allerede her får Pedullen et råd om ikke at hoppe af cyklen hver gang der er lidt hårdt :-) vi lover til gengæld også Pedullen at hun skal forvente at styrte.

Så er det ud på sporet og første singletracks tages i forsigtigt tempo - men der gives lidt med gas som vi kommer ud af sporet.

Så kommer første stejle nedkørsel og her har vi Pedullenog her kommer Fru Bianchi


og Pedellen


og til sidst Extreme

På nuværende tidspunkt er Fru Bianchi meget begejstret for Sydsporet - første gang var hun på Nordsporet i mudder..... Så mon ikke der overvejes en licens.

Så kommer ud af en grusvej og skal ind til højre med Pedullen først og så


tager hun lige en salto med halv skrue - den gav 5,9 for det tekniske og 6,0 for udførslen. Men intet slår Pedullen ud i dag, så op på cyklen og videre.

Efterhånden får Pedullen lært, at når hun vil hoppe af cyklen - så skal hun lige fortsætte lidt mere. Det betyder at flere op- og nedkørsler bliver besejret i fin stil.

Så er vi omme vi turen højeste punkt og den berømte bakke hvor Bianchi og Mudderkongen ikke kunne komme op - er jo filmet.

Pedullen springer over - Fru Bianchi prøver menmå også give op.....

Så er der drikkepause på toppenHerefter går resten af turen som en leg og vi ender tilbage ved bilerne.

Pedullen har kun en kommentar til dagens debut "hvornår skal vi herud igen".

Så nu er vi snart klar til en fællestur efter ferien.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar