fredag den 18. juni 2010

Torsdagstur - puha en tur!


Klik på billedet - og det bliver størrer.
Torsdag - overskyet og som altid vestenvind. Vi venter lige lidt på dem som ikke har meldt fra - så husk det nu hvis du er i en gruppe! Der manglede mange fra gruppe 1 - og fra gruppe 2 var der 4 som ikke havde meldt fra!
Gruppe 2 skal ledes af den legendariske King of the Mud! Som i dagens anledning får følgeskab af Busken, Ræven, Teggert, Tømeren, Massøren, Martin El med brormand Jacob, Per Bergholt og Don Specialized.
Inden afgang skal vi lige tjekke Massørens reservecykel - for i tirsdags var det meget hårdt for hende - og vi skulle tjekke om det var formen eller fordi bremserne hang lidt meget!
Mudderkongen udstikker ruten - mod Rue - Korup - Ejlstrup - Langesø og hjemad....
Tempoet er højt fra starten ud mod Gyldensteen- skyldtes tildels medvinden samt at Teggert skulle være hjemme kl. 20 - og med 70 kilometer forude, såeeeeeeeeeeeeeee.
Der køres godt til, og alle er varme da vi nærmer os Rue og de første bakker - men alle er bare i topform.... ind mod Korup og ud af Kalørvej (her fik vi endelig pause pga. vejarbejde på cykelstien). Så tilbage mod bakkerne - hvor vi lige tager en afstikker til "Dyregrav Væde Bakken" som kun er 400 meter men med en gennemsnitlig stigning på 8% - så der kommer høj puls på hos alle - og Bergholt må betale prisen for de manglende kilometer på den flotte cykel!
Videre mod Langesø - og der køres bare til på alle de små irriterende knolde - så næste gang Teggert skal have gæster bedes de inviteres til kl. 22!
Gennem Morud og ud af Rugårdsvej - her begynder de første at mærke prisen for det høje tempo - så der tages lige en slapper......
Ved Flytterupgyden drejer vi af mod Gamby - Jacob siger farvel og fortsætter alene mod Brenderup - i Hårslev tager Massøren og Bergholt hjemad.
Vi andre skal lige have det sidste med - så ud mod Ejlskov, Ore, Mejlskov hvor der skrues op for tempoet - Teggert havde kigge på klokken og tændt for elmotoren..... så hjem til Bogense køres der igennem - og alle kommer prustende hen til byskiltet....
Endnu en god tur var over - 67 kilometer var sat ind på kontoen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar