søndag den 18. januar 2009

MTB tur søndag!
Ikke verdens bedste vejr kl. 9.30 - men vi (Don Cube, Træmanden og Stripperen, Mudderkongen og dronningen, Don Specialized) hopper ind i bilerne og køre til Middelfart hvor Lene og Torben venter efter 30 km. opvarmning.

På vej hen mod Gl. havn ser vi Torben stå og gemme sig - han var punkteret og det skulle vi andre ikke opdage - det er jo en CUBE cykels skæbne.......
Vi drager afsted mod udfordringerne - og vi kunne konstatere at regnen ikke havde gjort opkørslerne lettere - så der var gode fald og styrt og hele linien...... hvis vi lige glemmer Torben! Det bedste styrt må jeg jo tager æren for - på ved over en træbro forsvinder forhjulet under mig og jeg falder ud over kanten og ca. 150 cm. ned ved siden af vandløbet, og da jeg sætter mig op kommer cyklen samme vej og lander oven på min hjelm!!!!!
Efter mange skønne bakker, skovstier, skrappe nedkørsler (Dronning nu uden bagbremse) lander vi efter 2,5 time tilbage ved havnen - alle møgbeskidt og trætte - men hvad gør det når vi har haft en fed tur.... Lene og Torben tager den på cykel hjem!
Vi slutter af på Cafeen med Cafelate og kage - uhmmmmmmmm.......
Så hvis du har en MTB - så tag med næste gang - der planlægges lidt på en tur til Hesbjerg skoven om 14 dage - hvis vores guide kan der!

1 kommentar:

  1. Du skulle tage at få dig en ordentlig cykel.....:-)
    Kan kun sige til alle andre: Ud af busken søndag morgen den 1. februar når vi kører igen - det kan varmt anbefales.

    SvarSlet