tirsdag den 12. juli 2011

Der køres stadig - med store momenter

Selvom det er sommertid, så bliver ført masser af kilometer på vores logbøger....... Som vi kan se har Nordmanden, Lene og Torben været nede og køre op og ned i La Mamott..... Inspektøren fræser op af Mt. Ventoux....... Massøren og Mudderkongen har idag sat rekord op til Alpe d´Huetz...... Palle Langeå har kørt i Italien (måske det var en vandcykel i Venedigs kanaler).... Rosengartneren er på MTB i Spanien....... Smeden og Extreme har været på MTB i Frankrig.... og hold nu fast, vores formand Cervelo er blevet set på cykel op over vejbumbet i Holse :-)

Men ikke alle er på ferie, så idag var der mødt ikke mindre end 12 op: Tømeren, Extrem, Cube, Colnago, Pinerello, Ræven, Hr. og fru exformand, Teggert, Ømosemanden, Palle Langå og Specialized.

Det blev til en fælles tur mod Strib - så afgang mod Skåstrup...... vi oplever nu det første af dagens store momenter: exformanden ligger og trækker feltet :-) Da vi nåede Båring sommerland valgte fru exformand at finde hjem selv.

Så er det bakken ved Vejlby camping der vendter og så kommer den næste overraskelse: exformanden og Palle Langå sætter tempoet opad..... men Cube bliver første mand på toppen.

Så er det nedad mod Strib - og her er der skiltespurt mellem Cube og Pinerello - og jeg mener Cube løb med en smal sejre.

Nu går turen hjemad langs landevejen og der var vist nogle som skulle nå 18. nyhederne - for tempoet op mod Båring var højt og det samme blev pulsen.

Ved bageren i Brenderup fortsætter de to Hairslev gutter hjemad og vi andre drejer mod Ørbæk..... ´tempoet gennem Bro er højt og så sker turens største mysterie.... luften går ud af Specialized baghjul...

Der kigges underligt på "hullet" som ses på billedet...
Det tyder på en form for sabotage, og måske det var Cube som lå på hjul i svinget der lige havde en kniv med i baglommen :-)


5 mand fortsætter og 4 venter på Specializes får ny slange på - bondemanden vi holdt ud for kom flink og tilbød sin hjælp med gaffatape :-)


Så var vi klar igen og de sidste kilometer ind til Bogense blev tilbagelagt - ialt en super tur på 67 kilometer.....


Så mød bare op - der er liv selvom det er sommer :-)


PS: er der andre som mig der har oplevet den form for sabotage?

3 kommentarer:

  1. Sabotage.. Hvad kan man forvente når man køber dæk ved Thansen. eller var det Bilka

    SvarSlet
  2. Man kan nok se det IKKE er en CUBE

    SvarSlet
  3. Typisk at Cube gør alt for at stoppe en Specialized cykel.....

    SvarSlet