fredag den 22. juli 2011

Stol aldrig på en Garmin

Da de stod 120 km fra mål var der mange ting i spil - men det endte med at de kørte med tog til den nærmeste store by, hvor de skulle sove, som lå ca. 10 km fra. De blev så kørt de 10 km af følgebilen, da det var ved at være nat. Edgar og 5 andre var de sidste der blev hentet og de overfaldt en Burger restaurant og det viste sig at burger var bedre end alternativet ingen mad, som de andre måtte gå seng uden. De kom i seng vedr. ca. 1 tiden. Jeg var da rimelig bekrymret for, hvordan næste dag skulle gå uden mad og en etape på ca. 180 km. næste dag - men der er ingen som er blevet syge/udmattet, der var dog en som havde sukkersyge, som ikke kørte de sidste 40 km. Edgar havde problemer med sit ene ben, så han røg også ind i følgebilen efter 100 kn og han er efter, hvad jeg har fået opslyst efterfølgeren for Garminen.
Nu vil Bjørn nu gerne dele Edgar´s protein drik med ham - han tør simpelthen ikke lade være.
I dag havde Edgar så ondt i "stængerne" at han valgte at lade sig overtale til være afløser for Garminen - jeg tror det var let at overtale ham, selvom han var temmelig ærgelig over ikke at kunne køre. De endte i Soissons efter ca. 160 km her ved 19 tiden i dag uden at have kørt forkert, men der var 6 ryttere som ikke kunne modstå en bar, hvor der blev vist Tour De France, ca 40 km fra mål gad vide om fadbamserne er gode der ?. Edgar er nu lidt bekrymret for om de kan finde overnatningsstedet og der er lige 1000 højdemeter, som de også skal over og nogle af dem er mere udbrændte end andre. Der har været et uheld i dag, hvor en fra Thisted ramte en jernbane skinne forkert og muligvis har brækket kravebenet, så det er de kede af på hans vegne.
Jan, jeg tror du var tæt på at vinde på Unibet, nu er garminen afløst af Edgar, men vi høre nok nærmere om de når "Champsen" på søndag, der er stadig lørdag, hvor alt kan ske og du kan nå at vinde endnu - er der andre bud ?
Mange hilsner Lis

Det nok nogenlunde sådan ud når de lander på "champsen"


Ingen kommentarer:

Send en kommentar