tirsdag den 17. april 2012

Tirsdag i modvind

Tørvejr - masser af vind - og lav temperatur - sådan var det kl. 18 i Bogense.

Men der skal jo cykles, for inden længe venter Sonnenberg og Brocken jo på mange af os.

Der er 6 som smutter en gruppe 3 tur - og resten laver en fælles 1 og 2 tur. Vi er 11 mænd og 1 kvinde, det er Fru Bianchi, Smeden, CH, Extrem, Cube, KajA, Tbang, Rosengartneren, Debutanten, Specialized - samt de 2 nye medlemmer Morten og Ole. Den ene dukker op på endnu en Specialized - så det mærke fylder godt i flokken.

Men hvad ser vi nu med Tbang - han er mødt op på den gamle grønne Bianchi, så hvor blev den nye flotte Giant dog af....... den skulle have nye dæk efter punkteringen i søndags :-(

Inden vi køre tjekker vi lige om Rosengartneren har fyldt dunken op med substral - og om KajA har en brækpose i lommen.

Turen skal gå til Røjle - så er det først modvind og dejlig medvind hjemad.

Ud mod Skåstrup findes der ind en god rytme - så varmen kommer langsomt snigende. Vi kommer til bakken op mod Brenderup bageri - her smutter bjergkongerne afsted.....

Vi springer Båring bakke over - den gemmer vi med glæde til alle dem som skal køre Statoil Nordfyn Rundt - så vi tage bagom sommerlandet.

Her får Extrem problemer med sit gearskifte og vender cyklen og finder selv hjem.

Næste udfordring er Vejlbybakken - her trækkes feltet ud.... alle kommer flot op med masser af prusten.

Rundt om Røjle skov og så op mod landevejen igen.... her gives der lidt gas og som Debutanten siger "det er jo intervaltræningen der giver noget" - vi andre kan slet ikke svare ham.

Ud på landevejen og hjemad - nu skal vi have medvind...... og hvad opdager vi så, vinden er drejet så vi kunne igen nyde en skrå modvind.... jubiiiiiiiiiiiiii hvor der var jubel i feltet.....

På vej op mod Ørbæk trækker Cube og Debutanten - men så slår Cube og forsvinder bagud..... et rygte siger der var dømt krampe :-)

Så er vi på vej igennem Skåstrup, og så gives der gas..... alle hænger på og der er kampe om at ligge bedst til skiltespurten.... her vinder Smeden med et Elgbrøl foran Debutanten - CH forsøgte men det er ikke nemt ude i vinden for en bjergrytter.

Vi lander efter 60 kilometer - godt brugte.......

Ingen kommentarer:

Send en kommentar