onsdag den 4. april 2012

Grp. 1 i modvind

Skåstrupmanden, CH, Barnepigen, Debutanten, Jacob Nielsen, Rosen Gartneren (Blomster Pædagoen) og Smeden havde på denne kolde og blæsende tirsdag valgt en tur til Otterup i strid modvind.

Der blev taget hårde føringer af Barnepigen og Jacob og Blomster Pædagoen havde igen blandet noget i gødnings karet hjemme i laden og fyldt drikke dunken så der var krudt i blomster pindene på vej mod Otterup.

Der blev hurtigt arrangeret kædekørsel og det gik med +30 deruaf. Hen mod skiltet i Norup stak Skåstrupmanden med Debutanten og Smeden på hjul og snuppede skiltet foran dem begge.

Vi drejede af mod Hjadsturp og fik vinden ind fra siden. Ud af Horsebækvej blev tempoet skruet op og Smeden snuppede skiltet I Hjadstrup. Vi krydsede landevejen og kom ind på Nordfyns værste vejbelægning. Her er brostenene i Frankrig vand ved siden af.

Ned mod Skamby fik vi endelig lidt rygvind og Smeden snuppede skiltet foran Debutanten. Videre gik det til Rostrup og Mt. Meltown hvor CH, vores lille vævre bjerg ged gav den gas op ad bakken, men måtte slippe halvt oppe. Det havde dog fået sat gang i resten og der blev spurtet op ad bakken med Debutanten i front.

Fortsatte over Julleup til Højager Gård og så ind af landevejen mod Særslev. Barnepigen skulle hjem og afløse Svigermor med pasning af junior og resten tog bagvejen over Hemmerslev til Hårslev.

Debutanten trak os ned mod skiltet og Smeden snuppede det lige foran Skåstrupmanden. Så var kræfterne ved at være brugt op. Søndagens første motionsløb sad stadig i benene og op ad den sidste bakke mod Kattebjerg måtte Smeden slippe CH´s baghjul.

Heldigvis gik alt efter planen og den rekvirerede følgebil kom op på siden så han kunne hænge i sidespejelet og blive trukket frem i feltet i ægte Tour stil (tro en diskvalifikation havde været på sin plads :) Det var Torben Nørregård der kom fra arbejde og gav et hjælpende sidespejl.

Ned forbi Harritslev Gård brændte Debutanten de sidste kræfter af og det var med det yderste af neglene vi kunne hænge på. Vi rullede af ind mod Bogense. Ikke engang byskiltet kunne friste. Der var udsolgt.

Super tur i den stride vind.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar