søndag den 10. maj 2015

Mudderkongen igen igen igen

På denne søndag morgen er det lidt koldt og lidt støvregn - men det kan ikke afhold Mudderkongen og Specialized for at tage en tur til Langesø.

Vi smider bilerne op bag på Mudderkongens nyt raket karet - tjuhej hvor vi kom hurtigt til slottet.

Nu er det klaret op så vi smider vinterjakken ind i kareten og gør os klar til Nordsporet.

Ned til starten som jo er en pulstrækker - og Mudderkongen melder klart ud, at den er han aldrig kommet op af på sine soloture herned. Det blev så heller ikke i dag det lykkes for ham - men det skal nok komme.

Så er det ind i den første granskov med nye singeltracks - her udbryder Mudderkongen "her har jeg da ikke kørt før" inden han tager dagens første styrt....... hen til næste singeltrack som igen er nyt for Mudderkongen.

Nu må jeg konstatere, at Mudderkongen vist ikke har fulgt det rigtige spor - men lover at han nu skal få en rundvisning...

Over til Bianchi bakken - og her er der lavet en nye legeplads lige inden bakken kommer - og Mudderkongen må også bøje sig for denne bakke..... så er det nedad og her opdager Mudderkongen for sent et træ med nyt styrt til følge.....

Vi forsætter rundt og der kommer flere spektakulære styrt - på et tidspunkt var Mudderkongen på op af et grantræ uden cykel... et andet sted lige midt i et plørehul..... og og og og og og det ville ingen ende tage.

Pludselig er jeg lidt foran Mudderkongen og følger pilen til venstre og fortsætter op af bakken - stopper og venter men der kommer ingen..... tilbage for at finde ham og han var selvfølgelig kørt til højre...... men vi ved jo godt det med at finde rundt ikke er kongens spidskompetance.

Vi får lidt høj puls på de 7 dværge og så går turen hjemad.

Lander efter 90 minutters super tur - godt underlag og fede spor.

Ved slottet møder vi dem her


 
og vi tilbyder at være ræven....

Vi er nu trætte og der er nogle beskidte cykler/ben som skal vaskesmen så er det jo godt at vi kan smutte ind i vaskehallen - inden cyklerne smides bag på den kongelige karet


og turen går hjem til den kongelig højborg Bogense.....

Så til alle jer andre - find dog de cykler frem og kom ud og leg - vi gør det på tirsdag igen....

1 kommentar: