fredag den 22. november 2013

Don Cube har fødselsdag


Stort tillykke til Don Cube som i dag runder det skarpe hjørne 50.

Vi håber alle at du vil få en fantastisk fødselsdag hvor du fejres på behørig vis - og vi glæder os alle til festen i aften.

At du nu runder 50 år er jo ikke til at se på cyklen for her nyder alle vi "unge" jo godt af at kunne ligge på hjul af dig.

Din speed er vi noget imponeret over - vi har alle prøvet at følge med i spurten men sjældent kommet forbi din cykel.... eller på MTB hvor du spurter op af selv de længste bakker i Vejle - og ingen andre en dig har slicks dæk på i skovens mudder.

Når vi nu nævner det med cykelen, så er du jo inkarneret Cube fan, som jo er T.Hansens topmærke. Vi prøver altid at nævne alle mulige andre fede cykelmærker, men intet er godt nok til dig end Cube.


Du er altid frisk på en tur - uanset om det er på racer i Bogense og omegn, MTB til skove rundt i landet, over isen til Æbelø, eller når turen går til Harzen hvor du jo sætter pris på den lokal hofret Wiener mit pommes og en kold weisbier hos Rystende Hånd.


Så Don Cube - du ønskes en fantastisk dag omgivet af din familie og venner - og vi andre i Bogense MTB & Event ser frem til mange cykelture sammen med dig i fremtiden.

2 kommentarer:

  1. Det er jo ikke til at se........😀 stort tillykke herfra. Vi glæder os til festen.

    SvarSlet