mandag den 28. maj 2012

Harzen 2012 - Torsdag

Endelig blev det Kr. Himmelfartsferie, og dermed også tiden for årets tur til Harzen.

Vi er 31 som skal afsted, 25 fra BCK, Thomas og Palle Kørelære fra Skamby, Rasmus og Jonas fra Egtved - samt de 2 gamle kendinge fra Veflinge Jensvonderkrampe og Michael.

Fra Bogense er der en del debutanter med - Inge, Jette, Australieren, Cykelhandleren, Bilforhandleren, KajA og Tbang - og de skal nu prøve noget som er værre end Båring bakke.....

Cyklerne bliver pakket onsdag aften - og Mikkel har hentet bussen..... så torsdag kl. 6 er der afgang fra Bogense mod Hanenklee.

Alle ser dejligt friske ud - og kaffen bliver sat over således den er klar til de rundstykker/basser som Guldbageren har sponsoreret.... Mudderkongen bliver udnævnt til stewardesse, og skal sørge for vi alle har hvad vi skal bruge. Efter lidt møje og besvær bliver kaffen mere og mere sort, så da vi når til Jylland kan den også drikkes.


Mikkel føre os godt dernedad, og de første er faldet i søvn.....Her det de to drenge fra Vævli.....

Pausen holdes lige syd for Hamborg - her møder vi de første af mange motorcykler som jo er overalt i Harzen......

Videre af autobahnen og så skal der laves middagsmad - menuen står i år på røde pølser med brød


og de bliver spist med stor appetit......

Kl. 13.30 er vi i udkanten af Harzen og køre igennem Seesen og her får debutanterne det første indtryk af hvad der venter..... ud af byen er 2,5 kilometer med en gennemsnitsstigning på 15%.

Kl. 13.45 er vi fremme ved vores hotel


Cykelerne pakkes ud og vi får udleveret vores nøgle.....

Første tur starter kl. 15 og alle er klar til en tur i ok vejr - 12 grader....
Vi lader bjerggederne køre en tur selv - så Mikkel, Nordmanden, Torben N, Ulnitz og Thomas tager afsted på højdemeterjagt....

Vi andre skal bare en lille tur rundt om bjerget - så vi starter med en dejlig nedkørsel hvor der kommer god fart på cyklerne.

Højdeprofil på nedkørslen

Herefter et langt stykke ind mod Goslar hvor dagens stigning venter. Det er 10 kilometer - som stiger jævnt  de første 6 kilomter, så det værste stykke og sidst igen 3%.

Højdeprofil på opkørslen fra Goslar

Det første stykke er underligt for det ser ikke ud som om det stiger - og pludselig mener Cykelsmeden han har defekt.... der må været en bremse som hænger for den er tung at træde..... hopper af cyklen for at tjekke bremserne, men intet er galt...... så finder han udaf det går opad :-)

Feltet trækkes ud, og for dem som for første gang skal prøve det nyder denne gode opkørsel.


Her er Inge på vej op i højt humør..

Alle kommer godt op og vi tager de sidste 6 kilometer ned til byen - hvor vi finder nogle kolde øl....

Her er det Specialized, Mudderkongen og Busken der nyder det gode vejr.

Så skal vi hjem til hotellet og hvad er så det...... en 200 meter lang bakke på 12% - puha pulsen kom lige op i det røde felt.

Turen er slut - 45 kilometer med 500 højdemeter.

Alle billeder fra torsdag

Ingen kommentarer:

Send en kommentar