onsdag den 5. januar 2011

MAXPULSTEST

I kan nå det endnu inden cykelsæsonen starter op !!!

Bogense Motion har inviteret Ole Madsen til at komme og lave en VO2-max – konditest, lørdag den 5. februar 2011 fra kl. 9:00

Målgruppen er cykelrytter så man får trænet optimalt.

Med testen kan man:
• Få en præcis måling af hvor mange watt du kan træde eller
• Bestemme dit kondital eller den maskimale iltoptagelse (VO2max)
• Se hvor din Anaerobe tærskel (syre-grænse) ligger.
• Bestemme dine trænings zoner.
• Se hvor mange watt du kan træne
VO2-max
VO2-max er den maksimale iltoptagelse ved den maksimale belastning og den måles i liter pr. minut. VO2-max er det antal millimeter ilt du maximalt kan trække ned i lungerne og angives som volumen pr. minut.
Anaerob træning
Bedre kendt som din syregrænse. Din Anaerobe tærskel er det antal pulsslag ( ca max 82 %), som du kan arbejde med i ca. 1 time, uden at danne så meget mælkesyre, at du er nødt til at sætte intensiteten ned. Vigtig at kende under træning og løb/konkurrence.
Træningszoner
Træning efter puls er den mest effektive måde at træne på. Få testet om du træner rigtigt, du skal op og træne i en 7. efter intensitetsskalaen, d.v.s anstrengende arbejde (efter 75 %), for at forbedre dit kondital, d.v.s når du kender din VO2-max kan du fastsætte din optimale individuelle træningszone.
Max watt
Er et udtryk for mange watt du kan træde og kan sammenlignes med hvor mange HK din motor har, dette skal selvfølgelig sammenlignes med din vægt.


Pris:

Kr. 450,00 Måling af VO2-max.


Tilmelding til Lis 40318152 og beløbet indbetales derefter på konto 6860 1049940 senest den 1. februar 2011. Husk at oplyse navn

Ingen kommentarer:

Send en kommentar