mandag den 27. april 2009

Resten af Fyn rundt

Her følger så resten af historien fra depotet i Assens.

Vi er som sagt en lille skare på seks mand der skal resten af vejen rundt om fyn.
Efter at sækken og lommerne er godt fyldt op og vi har sagt pænt farvel til de andre begiver vi os ud på anden etape af den lange tur.
Kursen sættes mod Fåborg og så skal vi da lige love for at vinden har taget til. Det kan man ihvertfald tydeligt mærke når man kører lige imod den. Vi skifter ofte og kæmper os hårdt derudaf.

Nede ved Fåborg tager vi en lille stikker omkring Svanninge bakker. Vi skulle da lille se hvordan Golfbakken tog sig ud på så dejlig en dag. :-)
Ud på landevejen og kursen videre mod Svendborg. Moder Natur syntes åbenbart ikke om vores lille udfordring for nu skruer hun bissen på og vi kommer for alvor på prøve. Indtil vi når Svendborg er vi stort set ikke over 25 km/t på noget tidspunkt. Det var hårdt.
Vi holder så ind på en tankstationen hvor en sød lille skrubbe giver os lov til at fylde vores vandflasker. Moralen er på det tidspunkt på sit laveste og der er ikke rigtig nogen der synes det er sjovt mere. :-)

Men efter et kvarter er det op på hesten igen for vi skal videre. Kursen mod Nyborg og den stride modvind fortsætter. Da vi er ved at nå Nyborg begynder vinden at dreje om og komme fra siden istedet og vi får fornyet håb. Nu skal vi nok nå hjem.
Men så kommer næste moment og spiller ind. Numsen. Av av av. Den gider ikke mere og begynder at gøre rigtig ondt. Debutanten kan også mærke det men klager sig nu ikke så meget som jeg gør.

Efter Kerteminde kommer vi ud til Barnepigens forældre hvor de har linet det helt store tag selv bord op. Ærgrer mig over jeg ikke rigtig kan spise noget men klemmer da en halv pølse ned. Baske og Debutanten sidder og fylder kæberne helt uhæmmet. Jaja så kender vi dem igen. :-)
For mig selv kan jeg kun sige at jeg har virkelig ondt af mig selv nu og har meget lyst til blive kørt hjem istedet. Men man vil jo heller ikke give op. De andre er da heller ikke sen til udnytte situationen og jeg får den store mobbetur. hehe.

Vi skal videre og turen går nu mod Odense og hjem. Bjørn er så småt ved at vågne op og tager nogle helt gode føringer. Medvind hele vejen hjem fra nu af så det er dejligt.
Baske springer fra i Søndersø og Henrik i Særslev. De sidste 8 km skal vi bare "rulle af" men det er næsten umuligt at køre under 40 km/t på grund af blæsten. Dejligt.

Vi kommer hjem godt ømme og glæder os til en kold og bare slappe af.
Alt i alt 245 km med et snit på 29,5 km/t og 1852 højdemeter. Så lidt bakker fik vi da kørt.

En god og utrolig flot tur. Jeg håber vi kan lave et lign. arrangement igen.
Barnepigen valgte så lige at tage ud og cykle med klubben næste morgen igen. Til det er der kun en ting og sige: Kvinden er jo bindegal. :-)

Tak for en god tur.
Kenneth Tonseren / Kermit Jr

1 kommentar:

  1. ja. tak for turen, det var hårdt men godt at komme rundt...godt at mange bakket op om det.. tak tak..
    hilsen debutanten...

    SvarSlet