onsdag den 1. april 2009

1. tirsdag

Hold 1.: bestod i dag af 6 ryttere.:
Carl Henning, Tonseren – lillebror Pedalatleten, Mr. Colnago, Debutanten og Mr. Pinarello.

Turen blev planlagt til at skulle indeholde nogle bakker, med tanke på det forestående løb i weekenden – Stjernetramp.
Samtidig var vi opsat på at opfylde kravene til den gruppe vi har meldt os i, hastigheden skulle være over 30 når vi landede ved klubhuset.

Vi stævnede derfor ud af Bogense by med kurs mod syd, målet var Båring bakke – bakkerne i Båring sommerland videre over Middelfartvej for at slutte af med Roerslev bakken inden turen gik hjemad igen af Middelfart vej til Bageren, derefter tilbage til Bogense af den sædvanlige rute. Ca. 55 km.


Hele ture ud, gik i siksak ud af de små veje med vinden ind fra front, hvilket betød at vi tvivlede lidt på at hele projektet kunne gennemføres, og at vi måtte fire lidt på gennemsnitshastigheden, men da vi vende snuden om mod Bogense havde vi alligevel holdt ca. 28,5 i snit, derefter fik vi vinden ind fra agten og alle klude blev sat, resultatet blev ca. 30,5 i snit.

Det var en dejlig tur, hvor jeg er sikker på at alle ærlige ryttere ville indrømme at de var brugt ved hjemkomsten.

Vi rundede klubhuset for at se om der var liv i huset, det var der! men kun hvis vi havde lyst til en gang linedance.

Der blev sagt tak for i dag, Mr. Colnago og Mr. Pinarello cyklede hjem til Hårslev, mens Lillebror Pedalatlet syntes, at han skulle træne lidt mere og fortsatte på cykel til Odense, hvis denne iver fortsætter for de to brødre – bliver de udnævnt til trækdyr og får lov at køre forrest hele vejen rundt til træning, så de ikke skal bruge hele deres liv på at cykle.

John Rudbjerg

Ingen kommentarer:

Send en kommentar