mandag den 16. marts 2009

Søndag 15/4

Kl. er 10.00 Søndag formiddag og ni mand er mønstret til dejlig tur i det næsten blå. Vi aftaler at køre Tirsdags turen og kører roligt derudaf.
Vi kører jævnt indtil vi når første bakke efter ca 10-12 km og så bliver ilden givet fri. Bakken er for de fleste ret hurtigt forceret og vi tuller roligt videre til Melbybakken og så er der jo nogen der vil lege igen. Efter bakken kommer vi ud på det lange lige stykke inden vi krydser Bogense-Odense landevejen og der smider Debutanten og Tonseren kæden ned på møtrikken og så trækkes der fra med ca 50 km/t indtil vi når landevejen. Der var da også flere der hang i men det var et godt træk.
I Veflinge begynder Ræven fra Mors at skyde efter egern med dækket og vi holder kort til han er klar igen. Dækket er næsten ødelagt og vi må køre stille og roligt resten af vejen.
Til slut er der ikke så meget skiltespurt over det men John trækker da lige ud til allersidst for at høste dagens sidste 3 point.
Alt i alt en virkelig god tur og vi kom rundt med 28,7 i snit selv om det egentlig ikke var en vildt hård tur.

Vi har aftalt at mødes på Søndag den 22/3 kl 10.00 foran vores nye mødested ved det gamle skattekontor. Så mød op til forhåbentlig god tur.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar