torsdag den 12. marts 2009

Sidste nyt - også om sæsonstarten!

Bestyrelsen har holdt det første møde i 2009 - og vi kunne byde Mr. Bianchi velkommen hjem fra familiens store tur til "the land down under" - og det er vist på tide han finder cyklen frem igen pga. den medbragte kuffert.....


Nordfyn Rundt den 3. maj kl. 10!


Husk at vi den dag arrangere vores traditionsrige løb - og vi skal jo bruge nogle ekstra hænder til at få løbet til at blive en succes - og ellers håber vi på at mange vil tage en tur på cyklen.


Vi vil forsøge at få vores naboklubber til at komme - Morud - Søndersø - Næsby - Baghjulet - her vil vi udnytte vores kontakter til at opfordre til at møde op!


Sæsonstart!


Første tur - for dem som ikke har kunne vente - finder sted søndag den 29. marst kl. 9.00 - og herefter tirsdag og torsdag kl. 17.30!

Tidspunktet for tirsdag og torsdag vil efterhånden som dagen bliver lysere blive rykket - så hold øje med ændring her på siden.

Vores mødested ændres også fra hallen - til P-pladsen på Gyldenstensvej ved det gamle skattekontor - hvorfor denne ændring kommer om lidt!

Vi triller en fælles tur på et par timer - og herefter er BMC vært for en omgang varm suppe og en tår at drikke.... og så er 2009 rullet igang!

Under suppen vil vi fortælle om vores oplæg til træningen - som vi har drøftet med udgangspunkt i de input der kom på generalforsamlingen.

Men vi vil gerne give alle mulighed for at tænke over oplægget - så her kommer det!

Vi vil lave 3 grupper som sammensættes efter "styrke" - og her skal du som udgangspunkt køre til træning.

Til hver træning er der en fra hver gruppe som har ansvaret for at planlægge en rute og kørermåde (tempo/bakker/spuuuuuuter) - og sørge for gruppen holder den rigtige fart!

For at vide hvormange fra ens gruppe der kommer til træning - er der noget mere surt end at stå alene - så skal du via SMS melde afbud til de andre fra gruppen!

At der under turerne ikke er tilladt at brokke sig - men vent til turen er overstået - og har du noget på hjertet så husk at den du taler til jo er her frivilligt......

Vi dropper den faste tur om tirsdagen - altså ikke altid Nordfyn rundt.

Om søndagen er der mulighed for lange ture.

Så tænk lidt over hvor du vil være - husk der kan altid flyttes rundt hvis formen har ændret sig......

Hvorfor nyt mødested!

Ræven fra mors har slået til igen - efter mange års hårdt arbejde med gråt skæg til følge - så har vi fået lov at have klubhus i det gamle skattekontor...... En bygning som vi jo alle har været med til at betale - og nogle har sikkert været til et dejligt gilde med torsk!!!!! Ræven vil komme ud af hulen og vise os andre rundt i rævegraven......

Økonomi!

Der er stadig godt med penge i kassen - så der åbnes lidt op.....

Betalte løb!

Vi vil have vores penge ud af kassen - kassereren var fraværende til mødet - så klubben betaler for følgende løb:

Stjernetramp - Grejsdal - Rundt om Horsens - Langesø (i august) - Alpetramp.

Hvordan vi ordner pengesagerne vender vi tilbage med - kunne være fælles tilmelding - dog ikke til Stjernetramp som jo finder sted om meget kort tid.......

Husk at til løb betalt af klubben SKAL der køres i klubtrøjen - eller neutral trøje!

Eventuelt!

Der bliver grillaften den 18. juni - så planlæg lige at komme den dag.....

Vi vil forsøge at holde en sommerfest med påhæng den 14. august i klubbens festtelt!

Så nu håber vi på stort fremmøde - vi er jo over 50 medlemmer - både til den første tur, men også til de efterfølgende tirsdage, torsdag og søndage - og til de spændende løb som er rundt omkring hele verden.......

Således 2009 bliver året hvor BMC kendetegnes ved lysten til at komme og cykle sammen.....


2 kommentarer:

 1. Hej jan.

  Vi er klar til 130km (grejsdalløbet)

  hilsen barnepign og debutanten.

  også til grillaften den 18 juni.

  SvarSlet
 2. Nordfyn rundt.
  Vi har desværre ikke mulighed for at hjælpe den 3. maj pga konfirmation.
  Tina og Morten

  SvarSlet