tirsdag den 14. juli 2015

Det vi har ventet på......

Siden vi var i Langesø for første gang har vi kørt i meget mudder, regn, sne, blæst - og hver gang talt om hvor meget vi glædede os til en sommer tur.....

En sommertur er lige sol, korte ærmer, perfekt underlag, brændenælder og grillpølser.

Denne aften tog Bianchi og Specialized ud til Sydsporet - vi trængte begge til en tur på cyklen efter alt for lang sommerferie.Vi får pakket ud i solskin og det er tid til korte ærmer..... vi tager afsted og nyder den smukke skov og det helt perfekte underlag.

Vi kan godt mærke, at det er længe siden vi var her sidst - vi drøfter om det var dengang Majs bil ikke ville dreje og fortsatte ligeud - uha det var en kold aften med is og sne.

Men lige nu er skoven grøn og frodig - og der er brændenælder i flere meters højde.

Vi når til turens værste bakke hvor Bianchi jo sidst havde sine problemer - og desværre var formen ikke til at komme op.... så der blev til en selfie mere


Efter en times tid er vi tilbage ved bilen og kan se det eneste der manglede for en perfekt tur var grillpølser...... måske Mudderkongen vil stå for det næste gang.

Bilen pakkes og kursen går hjem til Bogense - her venter der smørrebrød uhmmmmmmmmmm

PS: Er der penge i klubkassen til en selfiestang,

3 kommentarer:

  1. Ej hvor lyder det fedt👏😄 Er sørme misundelig🚵😎

    SvarSlet
  2. Sikke noget skidt "Miss Bar" - vi glemte jo at skrive til dig at vi skulle afsted...... hvordan kunne vi dog glemme dig :-)

    SvarSlet
  3. Py ha. Der er langt til toppen.

    SvarSlet