lørdag den 20. december 2014

Årets julefrokost

Så var det endelig blevet tiden for vores julefrokost og da mørket havde sænket sig over vores lille by drog vi om til Bianchierne som igen havde været så venlige at ligge hus til... vi var næsten fuldtallige idet det kun var Massøren og Mudderkongen som var bortrejst.

I år var der 4 nye med, Møbelmanden og Christina samt Miss Bar og Stefan.

Der er pyntet flot op og snakken går lystigt fra starten - her har Albani været så venlige at sponsorer et omgang nissehuer til alle


Her er det P29 som har få nissehue på og kigger kærligt på sin nissepige :-)


Jyden, Frk. Lundegaard og Smeden er også regelmenteret påklædt og julefrokosten er Smeden klar til at skyde i gang..... i dag dog ikke med sin salonriffel :-)

og vi er nu klar til en velkomst øl. Herefter sætter vi os til bords og er dermed klar til at gå om bord i det store julemadorgie fra Skovby Forsamlingshus
Her er det Cube og Svanen som er ved at fylde op for ....... gang.

og Viceværten vil heller ikke holde sig tilbage.... Jyden undre sig over hvor Viceværten dog gør af alt det mad.

Som traditionen byder sig er der jo folk som forvinder i løbet af aftenen, og pludselig er Frk. Lundegaard og Inspektøren væk..... den store jagt går ind efter dem, og efter lang tid finder vi dem på sofaen i stuen

De er åbenbart ved at ligge planer for årets quiz - som går ud på hvor godt vi kender hinandens viden
Her forklare Inspektøren reglerne for inden start..... men vi må hurtigt konstatere, at vi lige på denne dag havde en oplevelse af, at den berømte klaphat gik ned. Hvis vi da lige ser bort fra at
P29 selvfølgelig vidste hvad for en drink Carrie fra "Sex and the city" drikker.... tøseviden blev der påstået rundt om bordet og så er det jo klart at P29 vidste det.

Efter mere mad er der tid til årets højdepunkt - PAKKESPIL - og der gøres klart til kamp
og pakkerne kommer op på bordet...... I baggrunden er Extrem ved at forklare reglerne samt en trussel om at den tryllestav han har lånt at Harry Potter vil blive brugt i flæng såfremt reglerne overtrædes..... med sidste års spil in mente - så er vi alle da tryllet om til tudser inden spillet er slut.

Som det gælder i sportens verden er det vigtigt at være koncentreret fra starten
og Vicky er så klar til at slå 6´erer.......

                                                      

og Jyden, Smeden og Pedullen er også klar til 6.

Spillet går i gang og lydniveauet når lige tinetusgrænsen med samme...

her foregår det noget op i denne ene ende.... og P29 tør jo ikke kigge.... måske han lige har drukket en Cosmopolitan det lille pus.
Men P29 kigger alligevel og det ser ud som om at Cube har opdaget en ulovlighed i spillet for fingeren er i proteststilling.

Inspektøren går jo ind for rent trav i spillet og holder her øje med om svigersønnen Stefan nu ikke snyder...... for gør han det ender han jo i suppegryden hos Rystende Hånd på vores stamværtshus i Harzen.

Smeden var under hele spillet meget tavs for ikke at tiltrække sig opmærksomhed fra de vilde pakketyve - og han nyder her at han på en 3´er, en 5´er og en 7´er har kunne nappe 2 pakker. Underligt Cube ikke har lagt protest mod denne høst af pakker.
Måske det skyldes at Cube selv havde urent mel i posen - her har vi et tydeligt bevis på, at Cube gemmer pakker under stolen ligesom sidste år.
spillet er stadig i gang og pakkerne flyver rundt
her ser vi for en gang skyld P29 havde fart på, men vi kan da håbe det fremover bliver overført til hans cykel....
P29 har nu så mange pakker foran sig at han er blevet helt tørstig af at løbe rundt om bordet. Stefan og Inspektøren har vist fået øje på noget sjovt...
kan det tænkes at det er Miss Bar der har ført sig frem - eller vil hun bare have en pakke.
Vicky har endelig fået fat i en pakke og holder godt fast i den - bemærk at Extrem også er på vej efter en pakke.
Spillet nærmer sig sin ende og Cube har sat slutspurten ind til endnu en pakke der skal under bordet.
Så ringer uret efter 2 timer og 25 minutter og der kan pakkes op. Her er det Smeden som glæder sig over sin nye DVD afspiller - problemet for Smeden er bare at alle hans film med Sarah Young er på VHS :-)

Så kunne julefrokosten fortsætte og der er ikke mere at berette af seriøse ting - og resten forsvandt på samme måde som snapsen - SKÅL.

Tak til alle for endnu en forrygende julefrokost - og ikke mindst til Bianchierne for husly.

1

Ingen kommentarer:

Send en kommentar