torsdag den 24. oktober 2013

Jagten på UFO´en går ind

Så er det endelig torsdag aften og vi skal på UFO jagt i mørket......

UFO jægerne er Smeden, Bianchi, Mudderkongen og Specialized - alle godt bevæbnet med kraftige lygter.

Plan er klar, at hvis vi møder en Marsmand så skal Mudderkongen sætte fuld blus på projektørerne og vi andre skal i nærkontakt af 3. grad.

Vi sætter kursen ud mod Stegø Mølle og derefter ud på markvejene langs vandet - der er noget tung fører pga. regnvejret..... Pludselig udstøder Smeden et højt "arggggggggggg" og jeg vender mig om og ser Smedens forhjul er stoppet og Smeden er på vej fremad og nu er baghjulet højeste...... Smeden ryster styrtet af sig og vi fortsætter ud til pumpestationen i højt tempo og puls.



Her møder vi en efterladt jægersoldat med sit nattesyn som er kendt som en p.. i panden



Han fortæller de jager nogle fremmede væsner ud ved vandet og vi kan høre der affyres skud.... og det skræmmer et flok gæs som letter og formørker himlen


Mørket har nu sænket sig og Mudderkongen tænder de 10.000 watt og natten bliver til dag - og vi ser rådyr i lygternes skær




så forsætter vi jagten og kommer ud på et hårdt stykke op mod Jersore og så lyder der igen et højt
arggggggggggggg - og minsandten om det ikke er Smeden som ligger ned i mudderhul der vil gøre Mudderkongen misundelig

Smeden kommer op igen - 5 kilo tungere af et dejligt mudderlag - og vi andre drøfter om Smeden er for lille til at styre en MTB i størrelse 29 :-)

Vi kommer nu op til Jerstrup skoven og der gives igen gas - forbi Sandager kirke - Gyldenstens skoven og så er vi hjemme ved Smeden...... her er der cykelvask og varm kaffe i klublokalet...

Vi står der godt trætte og beskidte - ingen UFO fanget - men nu ser vi et skarpt lys udenfor der nærmer sig døren........ er det nu eller.... nææææææ ind af døren kommer Jyden med pandelys.

Så tager vi afsked med Jyden og Smeden - og tager det sidste stykke hjem over golfen.....

Her kan du se dagens tur






2 kommentarer:

  1. Hej gutter... Tak for en kanon tur. Er glad for at køre 26 tommer. Tør ikke køre 29 tommer..... Sikken nogle styrt.... Ha ha fed tur.. Flere af dem.

    SvarSlet
  2. Hejsa.........ja super tur. Var lidt radbrækket et par dage efter. Fed tur må vi prøve i næste uge igen

    SvarSlet