torsdag den 28. april 2011

Gruppe 1 på bakketur

Sikke en masse ryttere, ca. 25, der er mødt op på sådan en dejlig torsdag. Vi er seks i gruppe 1: Torben, Lene, Nordmanden, Skåstrupmanden, Debutanten og Tonseren.

Torben har lige ruten så vi ruller afsted. Der bliver sat et fint tempo mod Hårslev. 100 m. fra skiltet åbner debutanten dagens første skiltespurt. Tonseren jagter efter men ak, forspringet var for stort, første point går velfortjent til Debutanten. Igennem kuperede Paddesø hvor alle følger fint med.
Ved Årup lukker Debutanten igen op for skiltespurten og får et pænt forsping, men men men the force is strong in Tonseren, og debutanten må se sig slået med en halv hjulbredde. Yes.

Vi kører halvt ned af Alp d'årup og drejer fra mod Skallebølle. Torben kvitterer med en hurtig skiltesejr i Orte og vi kører videre til Vissenbjergbakken. Nordmanden var første mand på toppen. Sejt gået.

Vi triller lidt og får pusten igen inden næste udfordring melder sig. Igennem Kelstrup skove bliver der sat tempo på igen, og der bliver kørt på den store klinge med gode korte føringer igennem de mange bakker. Folk falder stille og roligt af indtil Torben, Debutanten og Tonseren når til vejs ende. De sidste er lige i hælene på os og kommer hurtigt op igen. Herfra køres der roligt mod rugårdsvej. Videre mod Gamby hvor Debutanten igen får nappet skiltet på Frigårdsvej.

Igennem Hårslev, og ud i den åbne modvind. Efter bakken sætter Torben tempo på og Tonseren kører hurtigt op øger tempoet til 40+. Der ligger vi alle fint indtil vi når skovby forsamlingshus og Lene nu vil op og spille med musklerne. Hun sætter mere tempo på, og der skiftes hurtigt føringer.

Jeg så ikke hvem den sidste spurt i Bogense gik til da Torben og Tonseren kørte og hyggesnakkede det sidste stykke.

Det var en rigtig god rute og en fed tur på 71 km. :-)

Vi ses på Lørdag.

Tonseren

1 kommentar:

  1. Lyder som en hård tur.;) Er jo ikke selv vild med bakker. Dejligt at hører noget fra jeres træningstur. Fortsæt endelig med at skrive

    SvarSlet